Добре дошли в нашата страница! Ние се занимаваме с проектиране и производство на индивидуално обзавеждане за дома, офиса, хотела и др. Започнахме през 2008г., като постепенно станахме по-добри в работата си и по-усещащи клиентите си. Нашият приоритет винаги е бил качество, коректност и добри цени.
Материалите, които използваме са ПДЧ, МДФ, масив. Богатата ни гама от цветове е предпоставка за максимално задоволяване на Вашите предпочитания. Всеки клиент ни е скъп, затова за нас е много важно да предложим нестандартни решения за Вашето помещение, както и да се съобразим с Вашия вкус и предпочитания към дизайна на всяка мебел. Нашият екип от професионалисти ще използва рационално помещението за постигане на максимална функционалност, която да Ви покаже в триизмерна визуализация. Ние не се ограничаваме от готови модулни конструкции, а имаме фантазията и капацитета да осъществим и най-нестандартните решения.

Обадете ни се и ние ще дойдем на място при Вас, за да обсъдим това, от което имате нужда като обзавеждане. Нашият стандартен срок за изпълнение на поръчка е 20 работни дни, като спазването на този срок е закон за фирмата. Нашата най-голяма реклама е доволният клиент. Нашата най-голяма печалба – Вашето реализирано желание за комфорт, естетика и функционалност.